Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa l'eixamplament del Camí de Sant Isidre de Castellciutat

En marxa l'eixamplament del Camí de Sant Isidre de Castellciutat

Amb l'inici de les obres, l'entrada al poble des de l'N-260 és ara pel carrer de Jacint Verdaguer, i la sortida es fa pel camí de l'Hortal

14/01/2020 17:55

Tal i com es ja va anunciar la setmana passada, aquest dimarts matí han començat les obres d’arranjament i eixample del primer tram del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat, actual accés al poble des de la carretera N-260. Els operaris han començat la intervenció amb la retirada de l'actual protecció lateral del vial.

Mentre durin aquests treballs el camí restarà tallat a la circulació. Per això, s'ha invertit el sentit de circulació de la part inicial del carrer de Jacint Verdaguer, que al llarg de les properes setmanes serà el vial d'entrada a Castellciutat des de l'N-260. La sortida cap a la carretera es farà pel Camí de l’Hortal. Es preveu que l'actuació s'acabi a final de març.

De la seva part, el Camí de la Seu no està afectat per les obres i segueix obert amb doble sentit de circulació.

Tal i com ja va explicar el vicealcalde de la Seu d’Urgell i regidor de Castellciutat, Francesc Viaplana, “després d’un despreniment de l’actual talús que suporta el ferm del camí, des de l’Ajuntament s'ha optat per portar a terme aquestes obres que resoldran de manera definitiva l’estat d’aquest vial". Els treballs permetran "donar continuïtat la vorera que puja fins a la carretera N-260, amb l’objectiu d’afavorir tant la seguretat dels vianants com dels vehicles”, detalla Viaplana.

  • El Camí de Sant Isidre de Castellciutat, tancat per obres
    El Camí de Sant Isidre de Castellciutat, tancat per obres
  • Els operaris retiren l'actual protecció lateral del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat
    Els operaris retiren l'actual protecció lateral del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat

Mostrar formulari de contacte