Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa una enquesta per poder valorar la Festa Major 2017

En marxa una enquesta per poder valorar la Festa Major 2017

L'objectiu és potenciar la participació dels urgellencs i que puguin fer propostes per a properes edicions
Festa Major de la Seu 2017
18/09/2017 20:45

Els urgellencs i urgellenques ja poden respondre una enquesta en línia per valorar la Festa Major 2017, que també inclou un apartat de suggeriments i propostes a l'Ajuntament de la Seu de millora de cara a la programació de l’any vinent.

La regidora de Festes i tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta al respecte que “des de l’equip de govern es vol potenciar així la participació dels ciutadans". Per una banda, les persones que responguin el qüestionari valoraran la celebració i, per l’altra, donaran la seva opinió de cara a la de l’any vinent. Iscla subratlla que "cada any es tenen en compte les respostes rebudes a l’hora de programar les activitats”.

A més de l'enquesta adreçada al públic en general també s’han elaborat un parell d’enquestes més dirigides als membres del Consell Municipal d’Infants i als membres del Consell Municipal d’Adolescents.

Formulari

Per poder omplir l’enquesta cal posar en primer lloc l’edat de la persona, tal i com s’indica en el formulari. Seguidament, hi ha una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 10 (1 malament i 10 molt bé).

L’enquesta també pregunta la valoració de les activitats (concerts, sardanes, balls, havaneres, etc) que es porten a terme en els diferents espais de la ciutat com a la plaça de Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes. El qüestionari sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuTrònic i el SeuFolk. L’enquesta també pregunta sobre les activitats esportives i les culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que es fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc). Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte