Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En venda l'única finca particular al Parc Nacional d'Aigüestortes

En venda l'única finca particular al Parc Nacional d'Aigüestortes

El terreny, amb una extensió de 2 hectàrees, compta amb una edificació i està situat davant de l'estany de Llebreta

Parc Nacional d'Aigüestortes - Finca en venda
Parc Nacional d'Aigüestortes - Finca en venda
18/02/2015 11:49

S'ha posat a la venda l'única finca particular al Parc Nacional d'Aigüestortes per 900.000 euros. Segons especifica la consultora Lançois Doval, especialitzada en propietats de prestigi i actius immobiliaris singulars, es tracta d'un terreny de 2 hectàrees que disposa d'una casa refugi de més de 150 metres quadrats, l'única edificació privada que existeix al Parc Nacional, que té una superfície de més de 14.000 hectàrees repartides entre 4 comarques del Pirineu.

La finca està qualificada com a urbana i s'hi accedeix per l'entrada principal del Parc, on hi ha la barrera, a Boí, a través d'una carretera de ferm formigonat per on només hi poden circular persones, taxis del parc i el propietari del terreny.

L'espai té a la vora dos salts d'aigua naturals i l'ermita romànica de Sant Nicolau. La consultura indica que, en tractar-se d'una finca urbana, amb molt poques obres es podria disposar d'aigua corrent i electricitat. La casa té tres plantes d'uns 50 metres quadrats cadascuna.

L'estany de Llebreta, just al davant de la casa, és un llac d'origen glaciar, de 8 hectàrees i 12 metres de profunditat màxima, que es troba dins del Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici, a 1.999 metres d'alçada, al terme municipal de la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça. La finca té 8 hectàrees de superfície, tot i que la característica morfològica de més relleu és la mida de la seva conca natural, de 5.400 hectàrees.

El terreny ja es va vendre el 2005 per 260.000 euros.

Mostrar formulari de contacte