Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enllestides les obres de pavimentació del Camí del Salit

Enllestides les obres de pavimentació del Camí del Salit

El ple de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha acordat també aquesta setmana per unanimitat subscriure un conveni amb la família Puigdemasa sobre l’ampliació de l’avinguda de Guillem Graell, del carrer de Bellavista i del carrer de Monturull.
11/05/2007 18:25

Les obres de pavimentació del Camí del Salit del terme municipal de la Seu d’Urgell, de la carretera de Cerc fins al torrent de les Torres, ja han finalitzat. Aquesta actuació, impulsada per la Regidoria d’Obres i Urbanisme del Consistori urgellenc, s’ha portat a terme per pal•liar el precari estat de conservació en què es trobava aquest camí del municipi.

L’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, ha visitat avui aquest camí i ha manifestat que l'actuació “suposarà una millora molt important i donarà resposta satisfactòria a la petició de molts propietaris d’aquesta rica zona hortícola del nostre terme municipal formada per un gran nombre de petites parcel•les hortícoles de regadiu”. Ausàs ha afegit que els treballs d'arranjament del Camí del Salit no es podien demorar més en el temps tenint en compte el precari estat de conservació en què es trobava la via.

Les obres al Camí del Salit han consistit en desbrossar i netejar un metre d’ample la vegetació dels marges del propi camí. També s’ha subministrat i s’ha col•locat un soteig amb emulsió i gravetes per anivellar la part superficial del camí i tapar forats. A més, s’ha portat a terme un doble tractament superficial per mitjà de rec i tres capes de barreja de granulats de materials granítics, amb emulsió bituminosa ECR-2.

Conveni per ampliar el carrer de Bellavista

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha acordat aquesta setmana per unanimitat subscriure un conveni amb la família Puigdemasa sobre l’ampliació de l’avinguda de Guillem Graell, del carrer de Bellavista i del carrer de Monturull. La família Puigdemasa és propietària de dues finques situades que, en conjunt, es troben situades entre aquests vials citats que segons les previsions del Pla General de l’any 2002, han de ser ampliats.

Així, doncs, aquest conveni permetrà portar a terme les obres d’ampliació del carrer Bellavista i de continuació del carrer de Monturull en direcció al nucli del Poble Sec i l’obtenció dels terrenys per a urbanitzar aquests carrers tal i com preveu el Pla General.

Mostrar formulari de contacte