Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enllumenat públic per al Cinyell verd de la Seu

Enllumenat públic per al Cinyell verd de la Seu

La intervenció, en un tram d'un quilòmetre, té un pressupost de més de 69.000 euros.
Cinyell Verd - Tram
05/06/2007 10:15

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat el plec de condicions del concurs públic per instal.lar l'enllumenat de les obres d'urbanització del Cinyell verd, al tram conegut com la Banqueta del Segre, que uneix el Parc del Segre i el Camí Ral de Cerdanya, pel costat del Parc de Bombers, en un tram d'un quilòmetre de longitud.

La intervenció té un pressupost base de licitació de 69.174 euros i és el primer pas per a la creació de la ronda verda de la Seu, que ha d'envoltar el nucli de població i unir els parcs urbans més extensos de la ciutat, com són el Parc del Valira i el Parc Olímpic del Segre.

El pressupost global per a la construcció del Cinyell Verd de la Seu és de gairebé mig milió setanta-cinc mil euros, i compta amb les subvencions del Pla Unic d’Obres i Serveis de Catalunya, que hi aporta dos-cents cinquanta mil euros; i del fons Feder, del qual se n’han obtingut més de cent seixanta mil euros. La resta del pressupost de l’obra l’aportarà l’Ajuntament de la Seu amb fons propis.

Mostrar formulari de contacte