Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enquestes a l'Alt Urgell per plantejar mesures de suport a les empreses

Enquestes a l'Alt Urgell per plantejar mesures de suport a les empreses

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell volen tenir una radiografia de l'estat econòmic del sector davant la difícil situació generada per la COVID-19
COVID-19
10/04/2020 16:30

Davant la difícil situació generada per la COVID-19, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell estan enquestant el teixit empresarial de la comarca per fer una radiografia de l’estat econòmic del sector. L’objectiu és poder plantejar accions de suport conjuntes entre les diverses institucions.

L’enquesta pregunta sobre la personalitat jurídica del negoci o de l’activitat econòmica, si l'empresa s’ha vist afectada per la crisi sanitària, el nombre de treballadors totals i els que estan actius, a quin municipi està registrada l'activitat, l'especialitat, si es preveu tramitar els ajuts que es proposen des de les administracions o si s'ha establert algun tipus de col·laboració amb d’altres empreses.

L’estudi també planteja qüestions sobre quines seran les principals necessitats quan s’aixequi l’estat d’alarma i s'hi planteja exposar propostes útils perquè l’Alt Urgell pugui fer front a la recuperació econòmica. L'accés a l'enquesta es pot fer a través de la pàgina del CETAP.

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu elaboren diàriament un document que recull les mesures i ajuts per fer front a la crisi del SARS-COV-2, adreçades a autònoms i persones jurídiques.

Mostrar formulari de contacte