Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enric Cristòfol, nou Germà major de la Germandat de Sant Sebastià

Enric Cristòfol, nou Germà major de la Germandat de Sant Sebastià

Formarà equip amb Josep Obiols, en substitució de Jesús Real La nova Junta va obtenir majoria absoluta
Caramelles de la Seu
20/01/2010 23:07

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu ha renovat aquest dimecres els càrrecs principals de la seva Junta directiva. Els socis que han assistit a l'Assemblea General Ordinària han donat suport a la candidatura d'Enric Cristòfol, que formarà equip amb Josep Obiols. El fins ara Germà major, Jesús Real, va presentar finalment la dimissió.

Recordem que Jesús Real va posar sobre la taula durant la sessió de debat una moció de confiança, ja que considerava que hi havia d'haver "canvis organitzatius" a la Germandat. Real lamentava que no se l'hagués tingut en compte "en el desenvolupament de diverses activitas i en la presa de decisions del col.lectiu durant l'últim any".

L'ara ex-Germà major va fer una crida a tots els germans perquè assistissin a l'assemblea i votessin la moció de confiança. "Acceptaré la decisió que sorgeixi dels vots dels socis, que podran expressar-se de forma anònima, amb vot secret", va especificar. Finalment, però, va decidir abandonar el càrrec i ha assegurat que es donarà de baixa de l'entitat.

Després de la dimissió es va donar a conèixer la candidatura de renovació, encapçalada per Cristòfol, que comptava amb l'aval de sis ex-Germans majors.

El debat, que va ser tens, va començar a les 12 del migdia i es va allargar fins més enllà de les tres de la tarda. El resultat final de la votació per a la renovació de càrrecs va donar suport per majoria absoluta a la nova Junta per 37 vots a favor.

En una entrevista a RàdioSeu, el nou Germà major, Enric Cristòfol, s'ha mostrat "molt orgullós" d'haver estat escollit pel càrrec durant un període de dos anys i ha garantit que el seu equip treballarà "per fer una bona feina".

Mostrar formulari de contacte