Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Equipament d'una nova via d'escalada a Coll de Nargó

Equipament d'una nova via d'escalada a Coll de Nargó

S'habilitarà una superfície de la paret del Grau, molt propera al nucli. Una empresa especialitzada també hi gravarà un vídeo promocional

Material d'equipament de vies d'escalada (Foto: Fixe Climbing)
Material d'equipament de vies d'escalada (Foto: Fixe Climbing)
07/04/2017 18:15

Coll de Nargó, una zona de referència per a molts escaladors, gaudirà d’una nova via d’escalada a partir del pròxim dilluns, 10 d’abril, ja que està previst que es faci l'equipament d'una superfície de la paret del Grau. La tasca la realitzarà la marca FIXE amb nou material. L'activitat també servirà per gravar un vídeo promocional dels productes de l'empresa, així com de la zona i del municipi.

L’Ajuntament nargoní ha donat tot el suport a l'equipament d'aquesta nova via d'escalada, tenint en compte també que l'emplaçament es troba a poca distància del poble i, per tant, és molt accessible per als amants d'aquest esport i la natura. La feina la durà a terme un tècnic especialista en aquest tipus de muntatges i una altra persona que farà tasques de suport.

Des del consistori de Coll de Nargó s'assenyala que els responsables de l'equipament són "uns entusiastes de l’escalada i de la muntanya, que vetllen pels escaladors, per la qual cosa desenvolupen els seus productes en algunes de les parets més sensacionals del món". Fixe Climbing té la seva seu prop del Pirineu català i el 95% dels seus productes són fabricats al país.

Mostrar formulari de contacte