Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC creu necessari designar de forma urgent el nou equip directiu de l'Institut La Valira

ERC creu necessari designar de forma urgent el nou equip directiu de l'Institut La Valira

El grup republicà sol.licita més informació sobre el projecte educatiu del nou centre, de cara a les preinscripcions de secundària Miquel Caminal també plantejarà en el plenari preguntes referents a la utilització del rocòdrom
Institut La Valira
04/03/2015 18:52

ERC presentarà dilluns vinent en el ple municipal de la Seu una moció per instar el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a designar "de forma imminent i amb la màxima urgència" l'equip directiu del nou Institut La Valira. Així mateix, el text també sol.licita que les famílies siguin informades dins del període de preinscripció d'aquests nomenaments, així com dels aspectes educatius que estan vinculats al nou equipament de secundària.

El grup republicà, fent-se ressò de la inquietud que els ha fet arribar un grup de pares i mares, indica que "l'objectiu de la petició és que les famílies puguin fer una valoració i una selecció adient per als seus fills". El portaveu d'ERC, Miquel Caminal, també considera important que s'especifiqui el projecte educatiu, la línia pedagògica o l'organització dels serveis extraescolars, com ara el menjador, el transport o les activitats. "La tria no es pot centrar només en la infraestructura, sinó que cal tenir en compte la globalitat dels serveis i la forma de funcionament de cadascun dels centres", indica.

En un altre ordre de coses, la formació republicana també ha avançat que efectuarà en el plenari tres preguntes referents a la utilització del rocòdrom ubicat a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre. En aquest cas, Miquel Caminal lamenta que després de construir-se l'equipament no està encara operatiu "perquè no hi ha professionals que se'n puguin responsabilitzar".

En el plenari, ERC plantejarà la necessitat de designar tècnics professionals que dinamitzin la instal.lació el més aviat possible, "ja que el rocòdrom ha de contribuir a fomentar la pràctica d'aquest l’esport i, a més a més, ha d'esdevenir, per la seva especificitat, un reclam turístic i de lleure que beneficiï econòmicament la ciutat".

Mostrar formulari de contacte