Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC La Seu obre un canal de comunicació amb la ciutadania via WhatsApp

ERC La Seu obre un canal de comunicació amb la ciutadania via WhatsApp

Els veïns poden fer-los arribar propostes a través d'un número de mòbil (640766561) i també a les xarxes socials La formació republicana ha celebrat una reunió oberta per recollir propostes de cara a les eleccions municipals
ERC La Seu - Reunió oberta
23/03/2015 12:19

ERC la Seu ha posat en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de la coneguda aplicació de missatgeria instantània Whatsapp. El número de telèfon per contactar-hi és el 640766561.

Amb aquest mitjà, la formació pretén "augmentar la seva comunicació directa amb la població de la Seu", alhora que vol "facilitar a la gent una eina ràpida, dinàmica i popular per tal de conversar, preguntar dubtes, dialogar i suggerir tot el que vulguin de cara a les properes eleccions municipals". El mitjà, esdevindrà també una eina de campanya mitjançant la qual rebre informació d’actes, propostes i imatges i establir un diàleg fluid amb la candidatura.

Pel que fa als mitjans més tradicionals, el candidat republicà a l'alcaldia, Francesc Viaplana, ha celebrat aquest dissabte passat una reunió oberta per recollir propostes dels veïns de cara a les eleccions municipals. En la trobada, amb la presència dels altres membres de la llista, es va debatre sobre la situació actual de la ciutat i sobre els reptes de futur.

El grup d'ERC a la Seu ha fet des de fa temps una aposta ferma per les noves tecnologies per mantenir el contacte amb els veïns. Així, la formació també és present a Twitter (@ERClaSeu), Facebook (facebook.com/erclaseu), Instagram (@erclaseu), Google + (google.com/+ERClaSeu), i Hangouts (erclaseu@gmail.com).

Mostrar formulari de contacte