Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC La Seu proposa que l'Ajuntament creï una llista de difusió per WhatsApp

ERC La Seu proposa que l'Ajuntament creï una llista de difusió per WhatsApp

La formació republicana creu que la mesura afavoriria la promoció d'activitats i la comunicació entre el consistori i els veïns. L'equip de govern avalua la possibilitat de posar en pràctica la idea

WhatsApp
WhatsApp
10/08/2016 19:20

El grup municipal d’ERC a la Seu d’Urgell ha proposat a l’Ajuntament la creació d’una llista de difusió mitjançant Whatsapp, com a eina de foment de la participació ciutadana.

Segons els regidors de la formació republicana, "atesa la popularitat de l’aplicació Whatsapp, aquesta iniciativa pot ser una bona eina per informar la ciutadania del dia a dia de la ciutat, tal i com ja s’ha vist en altres ajuntaments on ja s’ha materialitzat aquesta iniciativa". Amb aquesta llista de difusió, hi afegeixen, "es podria informar d’actes culturals, festius, convocatòries d’ajuts, períodes d’al·legacions de projectes i ordenances i tots aquelles informacions que es creguin d’interès".

L’objectiu de la proposta, detallen, és "que tots els urgellencs i urgellenques estiguin assabentats al màxim de l’actualitat del seu Ajuntament". Des d'ERC asseguren que "per part de l’equip de govern han mostrat interès en la proposta" i que els regidors responsables "estudiaran la seva viabilitat i implantació". La formació republicana recorda que, durant la campanya electoral de les passades eleccions municipals, ells mateixos ja van estrenar aquest canal de comunicació "amb bons resultats".

Mostrar formulari de contacte