Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC la Seu renova la seva executiva local

ERC la Seu renova la seva executiva local

Mireia Pellicer manté la presidència de la secció, amb una direcció formada per deu membres. Entre els objectius que es marquen hi ha augmentar la seva presència en la vida de la ciutat i obrir el partit a la ciutadania
Membres de l'executiva local d'ERC a la Seu
20/09/2019 12:50

La secció local d'ERC la Seu ha renovat la seva executiva aquest dijous en una assemblea de militants. Mireia Pellicer Martí seguirà com a presidenta de la formació a la capital alturgellenca. Pellicer també s'ocupa de la secretaria d'Imatge i Comunicació.

La resta de components de la nova executiva, que assumeixen diferents secretaries temàtiques de la secció local, són: Núria Turet i Subirana (organització), Marian Lamolla Miret (finances), Margarita Nadal Cerqueda (educació), Alba Gil Povea (dones i jovent), Josep Canelles Boadella (política municipal), Pere Galabert Pujol (moviments socials), Antoni Rabasa Fernández (cultura i participació), Òscar España Medeiros (medi ambient i territori) i Francesc Viaplana Manresa, que exerceix com a portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de la Seu i com a membre nat de l’executiva.

Mireia Pellicer ha exposat a la militància l’informe de presidència i econòmic dels darrers 4 anys, en el qual s’ha manifestat "un augment notable pel que fa al nombre de militants, a les activitats obertes a la ciutadania com xerrades i presentacions de llibre". Pellicer també va informar de l’estat financer de la secció local.

Per al proper mandat, la nova executiva entrant es marca com a objectius "intervenir políticament i socialment en la millora del municipi, treballar conjuntament amb el grup municipal a l’Ajuntament de la Seu per tal d’intervenir en les matèries d’interès de la ciutat; reunir-se amb diferents col·lectius i persones individuals del municipi per tal de copsar les seves propostes, inquietuds, problemàtiques o tot allò que vulguin manifestar; difondre les actuacions i propostes fetes per la secció local o el grup municipal; obrir el partit a la ciutadania en general a través de l’organització d’actes de caire popular (xerrades, formacions, taules rodones, jornades de treball); implementar una xarxa de comunicació efectiva entre militants, amics, simpatitzants i membres de candidatura; augmentar en nombre la militància de la secció local, i treballar per a l’assoliment de la independència de Catalunya i els Països Catalans".

Amb aquesta renovació, la formació pretén principalment "treballar de forma coordinada amb el grup municipal" com també "realitzar una obertura de portes del partit a la ciutadania, tot organitzant i convidant a participar de diferents esdeveniment a tothom que ho desitgi".

Mostrar formulari de contacte