Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC organitza una nova jornada de treball comunitari al cinyell verd de la Seu

ERC organitza una nova jornada de treball comunitari al cinyell verd de la Seu

L'acció, que s'emmarca en la iniciativa 'Let's clean up Europe', es durà a terme aquest dissabte, 7 de maig, a partir de les 10 del matí

Jornada de treball comunitari d'ERC de la Seu
Jornada de treball comunitari d'ERC de la Seu
04/05/2016 11:20

ERC la Seu organitza novament una diada de treball comunitari per a la neteja d'un entorn natural, coincidint amb la jornada europea “Let’s clean up Europe!”. L'acció es durà a terme dissabte al cinyell verd, un indret molt freqüentat pels urgellencs i urgellenques, on s'hi gaudeix de passejos i de la pràctica esportiva.

La formació republicana convida tothom qui ho desitgi a col·laborar en la proposta de sensibilització. La convocatòria és a les 10 del matí a l'inici del camí d’Alàs (al costat nord). L'organització recomana portar guants de treball i, a ser possible, eines com l'aixada, la pala o l'escombra, entre d'altres.

La jornada també s’emmarca en el conjunt d’actuacions que ERC la Seu està duent a terme al municipi amb l’objectiu de recuperar diferents espais i així reprendre el treball comunitari. El portaveu del grup municipal, Francesc Viaplana, subratlla que amb aquest tipus d'actes es plantegen per promoure "la importància de la implicació ciutadana en la societat, recuperant així un dels valors principals dels republicans, a més de contribuir en la millora de l'entorn”.

Mostrar formulari de contacte