Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC proposa un passeig d'ombra entre la Seu i el Barri de Sant Antoni

ERC proposa un passeig d'ombra entre la Seu i el Barri de Sant Antoni

El grup republicà també planteja al ple una moció per debatre la possibilitat d'un procés participatiu per als usos de la Ciutadella de Castellciutat

Ciutadella de Castellciutat
Ciutadella de Castellciutat
12/09/2016 19:55

ERC la Seu ha presentat per ser debatudes en el plenari ordinari d’aquest mes de setembre, dues mocions de caire municipal. En la primera, proposa la redacció d’un projecte i la pertinent valoració per part de l’oficina tècnica de l’Ajuntament urgellenc o del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, d’un passeig d’ombra entre el Barri de Sant Antoni i la zona del Parc de Bombers.

La iniciativa respon a la demanda formulada per veïns de la zona que es desplacen habitualment fins al nucli de la Seu caminant. La no existència de cap ombra al llarg d’aquest tram, dificulta notablement els desplaçaments durant els mesos de calor. "Considerem que la creació d’aquest passeig d’ombra facilitaria la caminada entre el barri i el nucli de la ciutat, promovent una mobilitat sostenible alhora que una millora per al veïnat de Sant Antoni", indica el grup municipal urgellenc.

Per altra banda, ERC la Seu proposa que es realitzi un procés participatiu, una consulta ciutadana o un concurs d’idees obert a tota la ciutadania, per donar ús al recinte de la Ciutadella de Castellciutat. El partit republicà creu que tenint en compte les dimensions de la infraestructura, que està actualment en desús, la seva localització i la seva història, és "un lloc privilegiat que pot acollir diverses activitats o serveis".

Mostrar formulari de contacte