Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC recull les peticions dels veïns de Castellciutat

ERC recull les peticions dels veïns de Castellciutat

Francesc Viaplana considera que al nucli hi ha "molta feina per fer" Bona rebuda de la reunió organitzada per la formació republicana a Organyà

ERC - Reunió a Organyà
ERC - Reunió a Organyà
30/03/2015 16:03

ERC ha continuat aquest dissabte passat les seves trobades amb els veïns per preparar la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. El cap de llista republicà als comicis de la Seu, Francesc Viaplana, es va reunir amb els habitants de Castellciutat, al local social de poble.

La reunió es produïa pocs dies després de la trobada realitzada al Centre Cívic de la Seu. Francesc Viaplana ha valorat positivament la trobada. Tot i que l'objectiu és conèixer l'opinió de més veïns, Viaplana conclou que a Castellciutat hi ha "descontentament en general" amb l'Ajuntament i amb l'estat en què es troba el nucli, i creu que al poble hi ha "molta feina per fer".

Simultàniament, ERC també va celebrar dissabte una trobada amb els veïns d'Organyà, a la Sala de les Homilies. Des de la formació republicana han destacat l'alta participació en aquest acte, anomenat 'Imagina't Organyà', cosa que va permetre organitzar diferents grups temàtics de debat, sobre aspectes com ara gestió de l'ajuntament, economia o bé carreteres.

Mostrar formulari de contacte