Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ernest Belchi dirigirà un curs d'ensinistrament de gossos a la Universitat d'Estiu de Puigcerdà

Ernest Belchi dirigirà un curs d'ensinistrament de gossos a la Universitat d'Estiu de Puigcerdà

El director del refugi de Benavarre, entre les novetats del programa de cursos També s'incorpora temàtiques com ara les claus per trobar feina i com invertir amb èxit a la borsa
28/04/2010 19:21

El director del Refugi Supracomarcal d'Animals de Benavarre i col.laborador de RàdioSeu, Ernest Belchi, dirigirà aquest estiu un curs sobre ensinistrament de gossos a la Universitat d'Estiu Ramon Llull de Puigcerdà. La dotzena edició se celebrarà del 12 al 16 de juliol.

La proposta encapçalada per Ernest Belchi apareix com una de les novetats al programa de cursos, per al qual s'obriran les inscripcions aquest dilluns vinent, 3 de maig.

D'entre les altres novetats, en destaquen les dedicades a ajudar a superar la crisi. Així, es farà cursos sobre les estratègies per buscar feina i la iniciació a la borsa i als mercats financers. Sota el títol La feina de buscar feina, Mar Guitart exposarà les vies més efectives per millorar a nivell laboral, en un moment de major demanda per sortir de l’atur o bé per canviar de lloc de treball. De la seva part, el curs sobre els mercats financers donarà eines per treure un rendiment segur als diners.

També es tractarà l’accessibilitat per a minusvàlids a la Cerdanya. Aquesta segona proposta, amb la col.laboració del Comitè Paralímpic Internacional, permetrà als alumnes comprovar en primera persona en què s’ha avançat i en què cal millorar pel que fa a les barreres arquitectòniques. A més, s’incorporen cursos d’iniciació al món de l’art i de descoberta de Puigcerdà.

La salut, un dels grans eixos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull, comptarà amb propostes com ara primers auxilis, musicoteràpia, èxit en la vida personal i professional, Qi Gong i teràpies naturals, a més a més d’una taula rodona sobre la prescripció de medicaments des de la infermeria i de la ja consolidada Jornada del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona.

Tampoc no hi faltaran els cursos amb més èxit de les darreres edicions: els de tast de vins i maridatges, dirigits per l’enòleg cerdà Antoni Cot, i el d’òpera amb els crítics musicals Roger Alier i Marcel Gorgori. Completen el programa la llei de prevenció i control ambiental, el repte de ser pares i mares avui i la sessió d’història sobre la Guerra dels Catalans.

L’AUCer, a Facebook
A més a més de la pàgina web (www.aucer.org), des de fa poques setmanes l’Associació Universitària de Cerdanya també té el seu propi espai a Facebook. De moment ja compta amb més de 120 membres.

  • Ernest Belchi
  • Universitat d'Estiu Ramon Llull 2010

Mostrar formulari de contacte