Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es busquen professionals i personal per a centres residencials de gent gran

Es busquen professionals i personal per a centres residencials de gent gran

Tot i que a la Seu d'Urgell no cal suport, sí que és necessari reforçar plantilles a d'altres poblacions pirinenques. Les persones interessades en l'oferta laboral poden demanar més informació al correu electrònic referentocupacio@ccau.cat
Cartell de la crida laboral
16/04/2020 19:10

Atesa la situació d’emergència sanitària derivada de l’epidèmia del coronavirus SARS-Cov-2 i a efectes de garantir el personal suficient per a la cobertura de les necessitats de les persones usuàries en els centres residencials d’atenció a gent gran, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha fet una crida a professionals per treballar en aquests equipaments.

La Generalitat garanteix que es facilitarà Equips de Protecció Individual (EPI) a totes les persones professionals que s’incorporin a aquests llocs de treball i que se'ls oferirà una formació en prevenció de contagis d'infeccions. D'altra banda, els interessats que no posseeixin titulació però que tinguin vocació dins de l'àmbit d'atenció a la gent gran, obtindran una formació en les competències bàsiques per poder exercir les seves funcions.

A l'Alt Urgell es pot demanar informació sobre aquesta oferta laboral al correu electrònic . Les persones que vulguin optar-hi també rebran ajut per presentar la candidatura.

Borses de treball

Els interessats que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part d’unes borses de treball del SOC que serviran per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya. Aquestes borses només es mantindran actives mentre duri la situació d’emergència de la COVID-19.

Mostrar formulari de contacte