Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es constituirà una plataforma de defensa de la plaça de Joan Sansa i el passeig de Pasqual Ingla

Es constituirà una plataforma de defensa de la plaça de Joan Sansa i el passeig de Pasqual Ingla

Un grup de veïns s'ha mobilitzat per evitar la construcció d'un aparcament a la zona El col.lectiu vol que es respecti l'espai verd previst al PGOU
Pla de Mobilitat - Mapa
26/04/2012 19:29

Un grup de veïns ha acordat constituir una plataforma de defensa de la plaça de Joan Sansa i el passeig de Pasqual Ingla de la Seu d'Urgell. El col.lectiu té com a objectiu principal evitar la construcció d'un aparcament a la zona, tal i com preveu el Pla de Mobilitat, aprovat recentment.

Segons s'ha explicat en un comunicat, després d'una reunió amb una cinquantena de persones s'ha decidit tirar endavant les reivindicacions perquè es respecti la plaça, "que està marcada com a espai verd al Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU)". En aquest sentit, s'expressa la voluntat de mantenir "un diàleg obert amb l'Ajuntament perquè s'escolti les seves inquietuds".

Fonts del col.lectiu manifesten, a més, que la majoria dels veïns desconeixien la intenció de fer un canvi d'ús urbanístic i al.leguen que "no és de calaix fer més aparcaments de pagament quan el mateix Pla de Mobilitat indica que un 75 % dels urgellencs i urgellenques es desplacen a peu". El nou pàrquing podria tenir un cost de 115.000 euros.

D'altra banda, la plataforma també vetllarà perquè es compleixi la normativa de seguretat quan s'instal.len atraccions o es duen a terme esdeveniments festius a la zona.

Mostrar formulari de contacte