Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es convoquen les beques de desplaçament i de residència per a estudiants pirinencs

Es convoquen les beques de desplaçament i de residència per a estudiants pirinencs

Els ajuts van destinats als alumnes que cursen ensenyaments postobligatoris de Formació Professional, arts plàstiques i disseny o esports El període per presentar sol.licituds finalitza el 21 d'octubre
Autobús escolar
26/09/2011 10:17

El Departament d'Ensenyament ha convocat les beques de desplaçament i de residència per als alumnes residents en comarques de baixa densitat de població que cursen ensenyaments postobligatoris amb fons públics de Formació Professional (FP), d'arts plàstiques i disseny o d'esports.

Durant aquest curs, es destinaran 100.000 euros a les beques. Els alumnes interessats poden presentar les sol·licituds al seu centre fins al 21 d'octubre. L'objectiu de la convocatòria és compensar els estudiants que diàriament han de cobrir distàncies considerables per arribar al centre d'estudi o, fins i tot, han de canviar el lloc de residència durant els dies de classe.

Els requisits per poder sol·licitar els ajuts són: estudiar cicles formatius de grau mitjà o de grau superior corresponents a ensenyaments de formació professional, artístics d'arts plàstiques i disseny, o esportius; haver-se de desplaçar almenys 30 quilòmetres o residir fora del domicili familiar per poder assistir al centre de formació en dies lectius; i no superar els llindars de renda familiar que es detallen a les bases de la convocatòria.

D'altra banda, els sol.licitants hauran de residir en alguna de les comarques amb baixa densitat de població, és a dir, l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Berguedà, la Cerdanya, la Conca de Barberà, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Priorat, la Ribera d'Ebre, el Ripollès, la Segarra, el Solsonès, la Terra Alta i la Val d'Aran.

Mostrar formulari de contacte