Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es posa en marxa el Bus Blanc a Sant Joan de l'Erm

Es posa en marxa el Bus Blanc a Sant Joan de l'Erm

El servei connecta la Seu amb l'estació d'esquí nòrdic i també fa parades a Montferrer, Aravell, Castellbò i Sant Andreu. Funcionarà fins el 26 de març, tots els diumenges i dies festius, excepte l'1 de gener

Bus Blanc a Sant Joan de l'Erm
Bus Blanc a Sant Joan de l'Erm
07/12/2016 10:10

Aquest dijous, 8 de desembre, tornarà a posar-se en marxa el Bus Blanc de l'Alt Urgell, que connecta la Seu d'Urgell amb l'estació d'esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm. El servei serà operatiu fins al 26 de març tots els diumenges i dies festius, excepte l'1 de gener.

L’autocar sortirà de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell a les 8.30 del matí i arribarà a Sant Joan de l’Erm una hora més tard. Pel camí farà parades a la plaça de la Trobada de Montferrer i als pobles d’Aravell, Castellbò i Sant Andreu. La tornada des de Sant Joan de l’Erm es farà a les 14.30. El preu del bitllet serà d’un euro i mig.

Aquest servei es presta pel sistema de transport a la demanda i ve a completar la línia ja existent entre la Seu i Castellbò. Els usuaris hauran de reservar prèviament la seva plaça trucant el dia anterior a la sortida, fins a les vuit del vespre, al telèfon 973 38 30 58 o bé al mòbil 699 91 35 81. Són els números de l’empresa concessionària, Autocars Vilà-Betriu.

La proposta l’organitza la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic (Tot Nòrdic) i ve finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat a través del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Tant la Mancomunitat de l’Esquí Nòrdic com l’estació de Sant Joan de l’Erm la valoren de manera molt positiva, ja que facilita l’accés a la neu i a la natura a les persones que no disposen de vehicle propi o que, pels motius que sigui, no el volen utilitzar per a aquests tipus de desplaçaments.

Aquest transport està pensat per a esquiadors, però també per a altres usuaris que vulguin anar a passar un matí a la natura. Cal recordar que Sant Joan és el punt d’entrada al Parc Natural de l’Alt Pirineu amb més afluència de visitants.

Mostrar formulari de contacte