Es posen a la venda els tiquets per participar en les sessions dirigides de l'Aula de Tast de la Fira de Sant Ermengol
El període per adquirir-los per internet comença aquest dimecres i s'allargarà fins a l'11 d'octubre. També estaran disponibles de forma presencial al punt d’informació situat al Camí Ral de Cerdanya a partir de divendres dia 13
A partir d'aquest dimecres 4 d’octubre, i fins al dia 11, ja es poden adquirir per Internet els tiquets per a participar en les diferents sessions guiades que tindran lloc a l’Aula de Tast de la 29a Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. Cada sessió comptarà amb 60 places disponibles, 15 més que l'any passat.
Pel que fa a les dues activitats de divendres 13 d’octubre, el tast de la formatgeria catalana convidada, Formatges Camps, a càrrec de Robert Camps, i Mariona Rota, d’ACREFA, i la proposta de Pep Venturós, de la Formatgeria Cuirols, es posen a la venda totes les places disponibles, 60 i 30, respectivament.
En relació amb la resta de sessions, que tindran lloc dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre, es podran comprar 45 tiquets en línia. Els 15 tiquets restants de cada activitat es vendran de manera presencial, a partir de les sis de la tarda de divendres 13, al punt d’informació de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, situat al Camí Ral de Cerdanya.