Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es presenta un nou projecte per dinamitzar el turisme de BTT i senderisme a l'Alt Urgell i Cerdanya

Es presenta un nou projecte per dinamitzar el turisme de BTT i senderisme a l'Alt Urgell i Cerdanya

Sota tres marques especialitzades, s'oferirà tots els serveis que necessitin els aficionats quan venen al Pirineu La proposta es dóna a conèixer avui dijous al vespre, amb un acte al Centre Cívic El Passeig de la Seu

01/04/2010 09:06

L’Alt Urgell i Cerdanya compten amb una nova iniciativa empresarial especialitzada en el turisme de BTT i senderisme. Sota les marques Cadí Bike, Cadiner i Trinxat BTT, els seus promotors volen cobrir tots els serveis que necessitin els aficionats a aquestes activitats, com poden ser les estades, les reserves, el transport d’equipatges, els guies i el taller mecànic.

La presentació del nou projecte es fa aquest dijous, a 2/4 de 9 del vespre al Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell. Les oficines de l’empresa són a l’edifici de l’Era de Cal Pujol, a Alàs.

El seu promotor, Jaume Pifarré, explica que es vol donar així una nova dimensió a l'àmplia oferta de rutes creada els darrers anys pel Centre BTT de l'Alt Urgell. També es proposen adaptar-se a itineraris o rutes ja consolidades, com són la Volta Cadí-Moixeró per carretera, la Ruta Tres Nacions i la Transpirenaica en BTT, segons les peticions que rebin de particulars o agències. A nivell més particular, ofereixen la Ruta de Bicicleta per Alta Muntanya circular, en 5 etapes, entre l’Alt Urgell i Cerdanya, amb el riu Segre com a nexe. Aquest itinerari ja és exigent, de 295 kilòmetres i 7.500 metres de desnivell, i per tant dissenyat per a ciclistes amb bona forma física.

Un altre producte que presenten és la denominada Trinxat BTT, entre La Seu i Puigcerdà, que es pot fer en dos o tres dies. També s’ofereix per fer en un cap de setmana l’itinerari del Centre BTT que arriba fins al Pic de l’Orri (2.439 m.), passant per Sant Joan de l’Erm. Alhora, fan una adaptació de la clàssica volta al Parc Cadí – Moixeró en BTT en tres o quatre etapes, passant per Alàs.

Pel que fa al senderisme, la nova empresa ofereix assessorament per a la clàssica excursió a la cara nord del Cadí en dos dies, utilitzant el refugi de Prat d’Aguiló i passant per Estana. A més a més, gestionen la Ruta dels Estanys Amagats, creada ara fa dos anys i que passa per Malniu, els Estanys de la Pera i Cap del Rec, entre d’altres punts. La idea neix amb la col.laboració de les empreses urgellenques Baridana i Autocars Brugulat.

  • BTT a l'Alt Urgell
    BTT a l'Alt Urgell
  • Estanys de la Pera
    Estanys de la Pera

Mostrar formulari de contacte