Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es presenta una nova associació de suport a infants discapacitats

Es presenta una nova associació de suport a infants discapacitats

Apama Sense Fronteres uneix les famílies amb fills amb necessitats especials Entre les primeres demandes hi ha una millor atenció més enllà dels 6 anys d’edat
Hospital de la Seu d'Urgell
02/06/2010 12:46

El trentè Cros de Primavera, la setmana vinent, servirà per presentar públicament la nova Associació de Pares i Mares Sense Fronteres. L’entitat s’ha creat amb l’objectiu de donar suport a les famílies de l'Alt Urgell amb fills discapacitats o amb alguna necessitat especial.

La creació de l’associació l’han impulsat les pròpies famílies amb la intenció de fer més visibles aquests casos, unir esforços i plantejar les seves demandes davant de les administracions. Ho ha explicat en una entrevista per a RàdioSeu el president de l’Apama Sense Fronteres, Manel Aguayo.

La iniciativa s’ha posat en marxa amb una vintena d’associats, si bé preveuen que el nombre creixerà quan es donin a conèixer perquè a l’Alt Urgell hi ha moltes més famílies amb fills discapacitats. Entre les primeres demandes que plantejaran, Manel Aguayo assenyala que el Centre de Dia presti atenció a aquests infants més enllà dels sis anys d’edat.

L’Apama espera superar així les dificultats que comporta viure lluny de les grans ciutats, on els serveis per a infants discapacitats estan molt més desenvolupats.

Cal recordar que el Consell Esportiu de l’Alt Urgell ha acordat destinar a Pares i Mares sense Fronteres la recaptació del Cros de Primavera i de les activitats poliesportives que es faran el mateix dia, diumenge de la setmana vinent. Enguany la tradicional cursa popular estrena ubicació i es farà als nous carrers de l’Horta del Valira.

Mostrar formulari de contacte