Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es reprèn el cicle 'Parlem de formatge' de l’Espai Ermengol

Es reprèn el cicle 'Parlem de formatge' de l’Espai Ermengol

Arrenca aquest dimecres, 30 de març, amb la presentació del llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors’, de Ramon Roset. Formatgeria l'Abadessa proposa un taller de formatge per al 9 d'abril

Cicle 'Parlem de formatge'
Cicle 'Parlem de formatge'
28/03/2022 12:30

L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell reprèn el cicle ‘Parlem de formatge’ amb un seguit d’activitats de divulgació. El programa inclou presentacions literàries, taules rodones, xerrades d’experts, maridatges, tastos guiats i tallers d’elaboració de formatges.

La primera proposta tindrà lloc aquest dimecres, 30 de març, amb la presentació del llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors’, de Ramon Roset. L’acte serà obert a tothom i s’iniciarà a les vuit del vespre al mateix Espai Ermengol.

El cicle seguirà dissabte 9 d’abril, a les quatre de la tarda, a la Formatgeria l’Abadessa de la Seu d’Urgell (carrer dels Canonges, 45). S'hi farà un taller de formatge d'elaboració de formatge madurat de pasta semidura de llet de vaca. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia enviant un correu a o trucant al telèfon 650 370 590. El taller té un cost de 75 euros per persona.

Capital del formatge tot l’any

El cicle Parlem de formatge 2022, organitzat conjuntament per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, té com a objectiu desestacionalitzar aquest producte agroalimentari, més enllà del protagonisme que té durant la Fira de Sant Ermengol. Així ho recomana el Pla de Dinamització Comercial amb l’objectiu de posicionar la Seu d’Urgell com a capital del formatge tot l’any. És per això que la proposta arrenca aquest mes de març i s'allargarà fins al pròxim mes de desembre, amb un programa mensual d’activitats relacionades amb el formatge.

D’altra banda, l’Espai Ermengol i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell oferiran a les formatgeries del nostre territori els seus canals de comunicació per donar a conèixer les seves activitats.

Mostrar formulari de contacte