Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ester Collado, nominada a un premi de millor dinamitzadora

Ester Collado, nominada a un premi de millor dinamitzadora

La responsable del Punt Òmnia ha estat escollida per la seva tasca diària El servei urgellenc treballa per apropar les noves tecnologies a tots els ciutadans

Ester Collado - Punt Òmnia
Ester Collado - Punt Òmnia
06/10/2011 16:53

La responsable del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, Ester Collado, ha estat nominada als premis ''100 Dinamitzadores Excel·lents'' que convoca la fundació internacional Telecentre.org. Aquests premis s'emmarquen en la campanya Telecentre Women que consisteix en seleccionar les 100 millors dinamitzadores de telecentres i, d'aquestes, se n'escolliran les millors de cada zona.

La Xarxa Òmnia, per reconèixer l'esforç diari que porten a terme les dinamitzadores dels seus punts, ha volgut participar-hi i ha escollit per a l'ocasió Ester Collado. La regidora de Serveis Socials la Seu, Anna Vives, ha expressat la "il.lusió" pel reconeixement", del qual en són "plenament conscients pel seu bon treball diari”. Vives també ha volgut remarcar que “aquest reconeixement sigui a nivell internacional no fa més que constatar allò que els alumnes tenen la sort de gaudir diàriament”.

La selecció de les candidates es portarà a terme fins al pròxim 15 d'octubre. Una vegada els organitzadors dels premis hagin fet la tria, s'obrirà una votació pública al web http://women.telecentre.org. Finalment, el 24 de novembre es publicarà quines candidates han estat les guanyadores.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ja havia estat premiat per la Generalitat de Catalunya amb una partida de material per facilitar l'accés de discapacitats a les tecnologies de la informació. El centre disposa de teclats adaptats, una pantalla tàctil, pulsadors, joysticks i programari, tot adaptat per a persones amb dificultats motrius i de visió.

Mostrar formulari de contacte