Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ester Sanz, primera directora de l'Institut La Valira de la Seu

Ester Sanz, primera directora de l'Institut La Valira de la Seu

El nou centre educatiu es posarà en marxa el pròxim curs 2015-2016 Comença ara un treball previ de coordinació i preparació, que compta amb el suport dels Serveis Territorials d'Ensenyament
Institut La Valira - Ester Sanz (nova directora)
28/04/2015 17:27

La professora Ester Sanz serà la primera directora de l'Institut La Valira de la Seu d'Urgell. La presentació de la direcció del nou centre educatiu, que es posarà en marxa el pròxim curs 2015-2016, l'ha duta a terme aquest dimarts el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

Ester Sanz ha estat proposada formalment per tirar endavant el centre d'ESO tenint en compte que ha treballat anteriorment al Servei de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social (LIC) i es coneix bé tots els espais educatius de la ciutat. Des de la Generalitat s'ha garantit "suport i cobertura a totes les necessitats que vagin sorgint". Cullerés ha subratllat que s'afronta el nou projecte "amb confiança, tranquil.litat i serenor".

El nomenament oficial de Sanz està previst per a l'1 de juliol. Tanmateix, la professora ja durà a terme un treball previ de coordinació i preparació, que implica també el professorat i la direcció de l'Escola La Valira, "per donar continuïtat a la seva feina". De moment, serà l'Oficina Municipal d'Escolarització la que realitzi la interlocució amb els pares dels joves que s'han preinscrit per cursar l'ESO a les noves instal.lacions, un total de 38.

La nova directora ha agraït la confiança que se li ha atorgat per dirigir el nou institut i ha avançat que entre els objectius pedagògics hi ha potenciar la participació, l'obertura a les famílies, l'atenció individualitzada, la introducció de l'anglès a les aules, la lectura i els grups de treball heterogenis. La plantilla estarà formada per sis dotacions (amb un mínim de sis persones).

Mostrar formulari de contacte