Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Estudiants de La Salle aprenen emprenedoria social amb Integra Pirineus

Estudiants de La Salle aprenen emprenedoria social amb Integra Pirineus

Els alumnes de cicles formatius han participat aquest dilluns en una xerrada a càrrec del director de la Fundació, Ignasi Amat El projecte va néixer el 2011 per facilitar l'ocupació a persones discapacitades
Integra Pirineus - Muntanya d'Alinyà
29/05/2013 11:43

Els estudiants de cicles formatius de la Salle han participat aquest dilluns, 27 de maig, en una xerrada sobre emprenedoria social. La conferència va anar a càrrec d'Ignasi Amat, director de la Fundació Integra Pirineus.

Els joves van participar molt activament en les explicacions i van mostrar interès tant per la sostenibilitat del projecte d'Integra Pirineus com per la seva aportació social a la comarca. En aquest sentit, Ignasi Amat va remarcar que les empreses que millor sobreviuen en l'actual crisi són aquelles que incorporen valors socials.

Precisament, el concepte 'economia social', vinculat al món de l'emprenedoria, va portar el 2011 a tirar endavant una iniciativa pionera a l'Alt Urgell: la Fundació Integra Pirineus. Aquesta empresa neix per facilitar l'ocupació de persones discapacitades, potenciant les seves capacitats per a desenvolupar tasques d'extracció de fusta en boscos, la qual s'aprofita per a la producció de biomassa.

Educació en l'emprenedoria

Aquesta activitat del Col.legi La Salle s'ha dut a terme el marc de l'educació en emprenedoria. El centre impulsa diverses activitats durant l'any per aprofitar el potencial empresarial de l'Alt Urgell i conèixer iniciatives que s'estan tirant endavant a la comarca.

Mostrar formulari de contacte