Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Estudiants de l'INEFC fan l'assignatura d'activitats en el medi natural a la Seu

Estudiants de l'INEFC fan l'assignatura d'activitats en el medi natural a la Seu

Durant quinze dies, 170 alumnes de segon curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport practiquen l'orientació, l'escalada, la marxa nòrdica, el piragüisme, el trail running i un raid multiactivitat al Rafting Parc

Alumnes d'INEFC en la seva estada a la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
Alumnes d'INEFC en la seva estada a la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
26/04/2017 13:55

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, recorda que el projecte europeu va comportar en el seu moment diverses inversions a la ciutat, com la instal·lació d’un rocòdrom al Rafting Parc i la reforma de l’Alberg de Joventut, entre d’altres. “Per això els estudiants troben a la nostra ciutat el lloc idoni per poder cursar aquesta assignatura", remarca.

Tant els 88 estudiants d’aquesta setmana com els 82 de la setmana vinent, conduïts pels professors Eduard Inglés i Víctor Labrador, realitzen de manera rotatòria diverses activitats físiques al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, així com també al poliesportiu municipal i a l’entorn natural de la ciutat. Els estudiants practiquen l'orientació, l'escalada, la marxa nòrdica, el piragüisme, el trail running i un raid multiactivitat.

Mostrar formulari de contacte