Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eva Martínez Vilella porta a la Seu la mostra 'Col·lecció vintage'

Eva Martínez Vilella porta a la Seu la mostra 'Col·lecció vintage'

L'exposició d'aquarel.les es pot visitar a la Sala La Cuina fins a l'1 de maig. Restarà oberta al públic tots els dies laborables, de les cinc de la tarda a les nou de la nit
Eva Martínez Vilella a la Sala La Cuina
11/04/2016 13:55

La Sala La Cuina, ubicada a l'edifici cultural de Les Monges, acull fins a l'1 de maig l'exposició Col.lecció vintage, de l'aquarel.lista Eva Martínez Vilella. La mostra es pot visitar tots els dies laborables de les cinc de la tarda a les nou de la nit.

Els quadres de l'artista reflecteixen a través del dibuix i el color els objectes heretats de pares o avis que hi ha a les llars. Malgrat el realisme, Martínez Vilella assenyala que en algunes obres també deixa una porta oberta a la imaginació. "En els paisatges, per exemple, insinuo sense acabar de concretar", puntualitza.

La tècnica triada és l'aquarel·la "perquè no és tòxica i seca ràpid". I afegeix: "Tinc poca paciència i això em permet veure el resultat ràpid, tot i que és difícil i un repte".

Eva Martínez Vilella treballa a Sabadell però ja fa quasi 18 anys que té casa a Fígols, on vol traslladar-s'hi a viure en un futur. La sabadellenca ha agraït la disponibilitat de la sala i ha expressat la seva satisfacció per poder exposar els seus quadres a la Seu.

L'aquarel.lista ja va participar el 2014 en una exposició col.lectiva a la Masia Can Feliu, a Sant Quirze del Vallès. El setembre de 2015 va exposar a l'espai Santatecla11, de Barcelona.

Mostrar formulari de contacte