Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Excel.lents resultats de l'Associació Esportiva Karate Kobudo Tradicional als Estats Units

Excel.lents resultats de l'Associació Esportiva Karate Kobudo Tradicional als Estats Units

Podis de la delegació urgellenca, formada per Urgell Navinés, Miguel Lafuente, Arnau Navinés, Marc Fierro i Joan Gombau La competició internacional a Grants Pass (Oregon) va celebrar-se aquest cap de setmana

Karate - Estats Units 2011
Karate - Estats Units 2011
17/08/2011 10:55

Excel.lents resultats de l'Associació Esportiva Karate Kobudo Tradicional de la Seu d'Urgell (AEKKT) en la competició internacional que va celebrar-se aquest darrer cap de setmana del 13 i 14 d'agost a Grants Pass (Oregon, EUA). La delegació urgellenca va estar representada per 5 competidors: Urgell Navinés, Miguel Lafuente, Arnau Navinés, Marc Fierro i Joan Gombau.

Urgell Navinés va ser la campiona de la modalitat Open Kumite (combat), en la categoria femenina de 19 a 34 anys, nivell superadvanced. També va acabar com a tercera classificada en la modalitat Kata Mandatory de més de 16 anys. Finalment, va ser sotscampiona en la modalitat Kata Open Femení de 19 a 34 anys.

Pel que fa a Miguel Lafuente, va acabar sotscampió en la modalitat kumite open de 19 a 34 anys superadvanced. Per la seva banda, Arnau Navinés va aconseguir la segona posició en la modalitat kata open masculí. També va acabar com a sotscampió de la modalitat de kobudo (armes curtes) i com a tercer classificat en la categoria de kumite open masculí.

Un altre dels esportistes que van aconseguir podi va ser Marc Fierro, sotscampió en la modalitat kata open de 15 a 16 anys advanced i també tercer classificat en modalitat.

Per últim, el Shihan Joan Gombau va finalitzar com a campió en la modalitat open kata masculí de 35 a 45 anys; campió en la modalitat kata mandatory shito-ryu i de la modalitat open Kobudo masculí de 35 a 45 anys.

En la participació kata per equips l'AEKKT va aconseguir la tercera posició. A més a més, en finalitzar el campionat, el Shihan Joan Gombau va ser triat el millor competidor de l'edició 2011 del campionat internacional.

Des de l'entitat urgellenca s'ha agraït "la perfecta organització de l'esdeveniment esportiu".

Mostrar formulari de contacte