Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació en el primer concurs social del Club Petanca La Seu

Èxit de participació en el primer concurs social del Club Petanca La Seu

Tono Castro i Paco Galera han estat els guanyadors en la modalitat dupletes. La jornada també ha comptat aquest diumenge amb tornejos de botifarra, bitlles i tir de precisió
28/04/2021 20:30

Tono Castro i Paco Galera han estat els guanyadors del primer concurs social d'aquesta temporada organitzat pel Club Petanca La Seu. L'activitat, en la modalitat dupletes, ha comptat amb la participació de 12 parelles. Enric Torregrosa i Jackie Bretón han acabat en segona posició, mentre que el tercer lloc se l'ha endut la parella formada per Bombà Pereira i Didié Antic.

La jornada d'aquest diumenge, que s'ha dut a terme al camp de petanca municipal, ha comptat també amb un torneig de botifarra, en què s'han imposat Bartolo Morales i Eduard Bort, seguits d'Enriqueta Bolló i Francesc Angrill, i Miquel A. Machado i J. Benito Tolsau. A la competició hi han pres part sis parelles.

El torneig de bitlles catalanes, amb vuit parelles inscrites, l'han guanyat Cristian Gutiérrez i Paul Rey. La segona posició ha estat per a José Rodríguez i Francesc Moix, i la tercera per a Carme Molero i Bomba Pereira.

Finalment, pel que fa al concurs de tir de precisió, el vencedor ha estat Tono Castro, seguit de Josep Palau i Rosalia Torrado. La prova ha comptat amb 13 inscripcions.

Valoració positiva de la jornada

El president del Club Petanca La Seu, Eduard Bort, ha fet una valoració molt positiva de la participació en les diverses competicions, malgrat el confinament comarcal, i ha expressat la voluntat d'esdevenir un club poliesportiu i lúdic, "amb la petanca com a eix central però duent a terme també d'altres modalitats esportives".

D'altra banda, la jornada de diumenge va permetre captar nous socis, un altre dels objectius de l'entitat, que té nova junta des del febrer del 2020. El secretari de l'associació és Francesc Moix.

  • Concurs social del Club Petanca Seu
  • Eduard Bort i Francesc Moix als estudis de RàdioSeu

Mostrar formulari de contacte