Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació al Torneig de Petanca de la Festa Major de la Seu

Èxit de participació al Torneig de Petanca de la Festa Major de la Seu

L'activitat va congregar 20 dupletes d'arreu dels Pirineus. També es va organitzar un concurs de botifarra, amb 16 jugadors inscrits

Torneig de Petanca de la Festa Major de la Seu 2021
Torneig de Petanca de la Festa Major de la Seu 2021
31/08/2021 15:20

El Club Petanca La Seu ha fet un balanç positiu del seu Concurs de Festa Major, organitzat aquest dissabte passat. La competició va comptar amb un total de 40 participants, repartits en 20 dupletes, la xifra més alta dels torneigs organitzats des de l'entrada de l'actual junta de l'entitat. A més a més, es va comptar amb inscrits tant de la Seu, com de la comarca, de la resta de Catalunya i d'Andorra i França.

Precisament els dos primers llocs de la classificació final van ser per a participants francesos, amb la victòria per a la dupleta formada per Patrice i Jean-Claude (72 punts positius) i el segon lloc per a Daniel i Michel (58 punts). Els tercers, i millors classificats locals, van ser Enric Torregrosa i Joel Ubal (39 punts). En els primers vuit llocs també hi van figurar els manresans Valentí i Anna (4ts), els francesos Charlie i Laurent (5ens), els andorrans Paco Barrionuevo i Pau Rey (6ens), els també andorrans Natalie i Roger Simon (7ens) i Joan Rivero i Martina Rivero (8ens). Tots els inscrits van tenir l'ocasió de fer fins a sis partides al llarg de la jornada.

Paral·lelament, també es va dur a terme un torneig de botifarra, amb un total de 16 participants (8 parelles). La victòria en aquest cas va ser per a Josep Jordana i Pere Pal (5 partides guanyades), seguits d'Enriqueta Bollo i Paco Angrill (4 partides) i de Ton Pubill i Josep Maria Ribes (3 partides). Les següents posicions van ser per a Miquel Machado i Josep M. Benito (4ts), Pilar Hereu i Andreu Muñoz (5ens), Eduard Bort i Bartolo Morales (6ens), Josep M. Lloveras i Joan Casals (7ens) i Josep Fígols i Josep M. Tarrés (8ens).

Balanç positiu de l'augment d'aficionats

En una entrevista a RàdioSeu, Francesc Moix, vicepresident del Club Petanca, valora positivament aquesta alta participació, que se suma a l'augment de socis que han experimentat enguany, tot coincidint amb l'estrena de la nova junta. Moix ha avançat que actualment ja compten amb prop d'un centenar de socis, el triple que ara fa pocs mesos.

Per això, volen seguir amb l'aposta endegada tant per revitalitzar la petanca a la Seu -tot aprofitant la proximitat amb Catalunya Nord i el sud de França, on és un esport molt popular- com per oferir d'altres propostes lúdiques, com ara torneigs de cartes, bitlles, tennis taula o tir de precisió, tot aprofitant així totes les possibilitats de les Pistes Municipals. El proper concurs social serà el 19 de setembre vinent.

Mostrar formulari de contacte