Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exposició col.lectiva de les escoles d'arts de la Seu i Puigcerdà

Exposició col.lectiva de les escoles d'arts de la Seu i Puigcerdà

Els dos centres municipals presenten les seves obres fins al final de mes a la Sala de Sant Domènec El fotògraf Francisco Javier Fernández Bordonada ofereix la mostra Pirineo Vivo al Centre Cívic

Sala de Sant Domènec
Sala de Sant Domènec
16/06/2010 16:09

Demà dijous, 17 de juny, s'inaugurarà a la Sala de Sant Domènec una exposició col•lectiva dels treballs realitzats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell i del Taller d'Arts Municipal de Puigcerdà. La mostra, que ja ha estat exposada a la capital de la Cerdanya, restarà oberta al públic urgellenc fins al 30 de juny.

La inauguració de l'exposició, que s'iniciarà a les sis de la tarda, anirà a càrrec del regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu, Miquel Colom, i la directora de l'Escola Municipal d'Art, Jose Travé.

En aquesta col•lectiva, organitzada per tercer any consecutiu i que s'emmarca en la Xarxa Pirineus, s'hi podran contemplar pintures, escultures i peces de ceràmica realitzades pels alumnes d'ambdues escoles d'art municipals.

Paral.lelament, fins al dia 27 d'aquest mes, a la sala polivalent del centre cívic El Passeig es pot veure la mostra itinerant Pirineo Vivo, del fotògraf Francisco Javier Fernández Bordonada. És una exposició dels treballs fotogràfics sobre natura i viatges de Fernández Bordonada, amb qui Photolocus col•labora i organitza tours fotogràfics i tallers de fotografia al llarg de l'any en diferents localitzacions dins i fora d'Aragó.

L'exposició mostra part de l'arxiu fotogràfic dels últims anys de l'autor, a través de 70 fotografies en teles i en d'altres composicions de gran i mitjà format. Hi ha diferents temàtiques agro-ambientals del Pirineu, que han servit d'il•lustració en diverses publicacions de l'autor.

Mostrar formulari de contacte