Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exposició d'arquitectura de la demarcació de Lleida a la Sala La Cuina

Exposició d'arquitectura de la demarcació de Lleida a la Sala La Cuina

La mostra recull els treballs guardonats al 3r Premi Ignasi Miquel S'hi pot veure projectes com l'edifici de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, la llar d'infants Els Minairons i el Centre de la Natura de Tuixent
Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
29/02/2012 16:55

Aquest dijous, a les 20.00 hores, s’inaugurarà a l’espai La Cuina de la Seu d’Urgell l’exposició de la 3a Mostra d’Arquitectura de les terres de Lleida i 3r Premi Ignasi Miquel.

L’exposició és una mostra de les obres més significatives concloses entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2009 de l’àmbit de la demarcació, amb l’objectiu de fer difusió dels projectes arquitectònics més rellevants, la creació de fons documental i el reconeixement i l’estimulació dels esforços de tots els autors i agents implicats. En aquesta tercera edició de la mostra, han estat presentades un total de 165 obres, de les quals 68 han estat seleccionades. S'hi pot veure edificis de nova planta d’ús públic i privat, obres de rehabilitació, obres d’interiorisme, espais efímers i espais interiors.

En relació amb la comarca de l’Alt Urgell, entre les obres que configuren l’exposició destaquen l’edifici de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, de l’arquitecte Santi Orteu, primer premi en la categoria d’edificis de nova planta d’ús públic. També hi ha la Llar d’Infants Municipal els Minairons, el Centre d’Interpretació de la Natura de Tuixent i un habitatge unifamiliar d’Aravell, tots ells seleccionats entre les millors obres presentades.

L’exposició es podrà visitar a l’espai La Cuina fins al 30 de març, de dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 hores.

Visites a les noves instal·lacions de l'Arxiu

Com a activitat complementària, s’han programat dues visites guiades a l’edifici de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, obra premiada dins la seva categoria, per part del seu arquitecte, Santi Orteu. Es duran a terme el proper dissabte 17 de març, de 12.00 a 13.30, i de 18.00 a 19.30, i es complementaran amb una presentació de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell en 3D.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Demarcació de Lleida i la Delegació del Pirineu del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte