Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exposició per commemorar la 20a edició de la Universitat d'Estiu de la UdL

Exposició per commemorar la 20a edició de la Universitat d'Estiu de la UdL

El campus de Cappont a Lleida recorda la història dels cursos, bona part dels quals s'han fet a la Seu Durant les dues dècades hi han passat 9.000 estudiants, 2.000 professors i destacats personatges del món acadèmic i cultural
Universitat d'Estiu de la UdL - Inauguració
29/06/2012 16:16

La Sala d'exposicions del campus de Cappont, a Lleida, acollirà del 2 al 30 de juliol una mostra on es recullen les vint primeres edicions de la Universitat d'Estiu de la UdL. La inauguració comptarà dilluns amb el rector, Roberto Fernández, i l'alcalde la Seu d'Urgell, Albert Batalla.

Des de l'estiu de 1993, la Universitat d'Estiu de la UdL ha ofert un total de 481 cursos per on hi han passat 9.000 estudiants i 2.000 professors. La Seu d'Urgell va ser durant uns anys l'única seu de les activitats d'estiu de la Universitat de Lleida, que s'ha anat estenent a d'altres poblacions. A més de l'Alt Urgell, s'han dut a terme cursos en divuit localitats pertanyents a l'Alta Ribagorça, les Garrigues, la Noguera, els dos Pallars, la Val d'Aran, el Segrià, el Solsonès, l'Urgell, la Cerdanya o la Llitera.

Entre les personalitats que ha hi han passat trobem a Ferran Mascarell, Josep Ramoneda, Joan B. Culla, Joan Majó, Jordi Sabater Pi, Josep M Terricabras, Pasqual Maragall, Jorge Wagesberg, Xavier Trias, Pep Riera, Montse Comas, Empar Moliner, Jordi Dauder, Vázquez Figueroa, Jordi Boixaderas, Rosa Maria Calf, Enric Sopena o Xavier Antich.

Enguany, serà el periodista Víctor Amela, l'encarregat de cloure aquesta 20ena edició, el proper 26 de juliol, a les 20h a la Sala Immaculada del Centre cultural "Les Monges" de la Seu d'Urgell.

La celebració de les 20 edicions es completa amb la posada en marxa d'un blog divulgatiu amb entrevistes als coordinadors del cursos de l'edició 2012 que, a data d'avui, ja tenen 700 matriculats. L'exposició "20 edicions d'Universitat d'Estiu" coincideix amb l'inici, dilluns, de dos cursos virtuals i set de presencials, sis a Lleida, i un a Erill la Vall, on s'hi han inscrit 239 persones.

Mostrar formulari de contacte