Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exposició a la Seu sobre els aliments artesans de 'Menja't l'Alt Urgell'

Exposició a la Seu sobre els aliments artesans de 'Menja't l'Alt Urgell'

L'associació de productors mostra la seva tasca i la seva oferta de lots de Nadal, en col·laboració amb artistes locals. La inauguració és avui dimarts a les 8 del vespre a l'espai l'Aparador

Exposició a l'Aparador sobre 'Menja't l'Alt Urgell'
Exposició a l'Aparador sobre 'Menja't l'Alt Urgell'
28/11/2017 12:10

L'associació de productors alimentaris 'Menja't l'Alt Urgell' és la protagonista de la nova exposició de l'espai d'art l'Aparador. Avui dimarts, a les 8 del vespre, la plaça del Carme acollirà la inauguració de la mostra dedicada a aquest col·lectiu comarcal, amb una fusió del menjar i art que es podrà veure fins al 15 de desembre.

Aquesta exposició és, segons expliquen els impulsors, "el fruit d'una sinergia entre els artistes urgellencs i l'Associació Menja't l'Alt Urgell". I és que les obres de Salvador Albanell, Bernat Manresa, Albert Viladés, Marta Tarrés, Josepa Travé, Anna Rius, Adrià Ventura, Mònica Armengol i Nuria Riart han estat utilitzades per l'associació en els seus díptics per promocionar els lots de Nadal, com també en els fulls informatius. Aquest material és el que s'exposa ara a l'Aparador, juntament amb alguns aliments artesans, per tal d'animar veïns i visitants a comprar aquests productes i, de passada, contribuir a l'economia local i a la producció alimentària de quilòmetre 0.

L'objectiu d'aquesta col.laboració és "donar a conèixer o fer una pinzellada del que es pot trobar a la nostra comarca, on els artistes som artesans i els artesans som artistes". En aquest sentit, es vol mostrar la feina dels qui fan productes locals amb les seves pròpies mans amb la finalitat que agradin als qui els miren, oloren i tasten.

Lots nadalencs amb productes locals

Cal recordar que Menja't l'Alt Urgell ofereix a empreses, entitats i particulars, durant aquesta campanya de Nadal, la possibilitat de regalar lots formats íntegrament per productes de qualitat de la comarca. Entre els aliments que s'hi pot trobar n'hi ha de tan diversos com ara carn, formatges, mel, bolets, patates bufet, oli, pomes, cervesa, vi o sabó. L'associació ofereix diferents preus, en funció del nombre i el tipus de productes que hi ha, i també hi ha l'opció de dissenyar el lot amb els aliments concrets que vulgui el client.

Les reserves o informació dels lots es pot fer a través del correu menjatlalturgell@gmail.com, o bé al telèfon 635660931. El col·lectiu també compta amb estand propi els dissabtes i diumenges al mercat de proximitat del supermercat Charter, a Montferrer.

Mostrar formulari de contacte