Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exregidors de la Seu debaten el present i el futur de la ciutat

Exregidors de la Seu debaten el present i el futur de la ciutat

El grup d'opinió PAM celebrarà aquest divendres una trobada per fer aportacions constructives a l'actual situació política i social El col.lectiu, composat per exedils de tots els partits, trametrà les seves conclusions a l'alcalde, Albert Batalla

Plaça dels Oms
Plaça dels Oms
12/03/2010 09:30

El grup d'opinió de la Seu d'Urgell PAM celebrarà aquest divendres una reunió per analitzar l'actual situació política i social de la ciutat. La particularitat de l'agrupació és que està formada en la seva totalitat per exregidors de l'Ajuntament de diferents formacions polítiques.

Els membres del PAM estan units per "l’interès per fer de la Seu una ciutat millor en tots els aspectes, més enllà d’interessos partidistes". Els exregidors es reuneixen periòdicament per tal d’analitzar el moment polític i social de la Seu.

El PAM també vol que "davant la greu situació econòmica del nostre país i del descrèdit que la classe política està patint", es treballi "en una línia constructiva i s'aporti l'experiència en temes que preocupen, i molt, a la societat urgellenca".

De les conclusions i acords, el PAM n'emetrà un informe que farà arribar a l’alcalde, Albert Batalla, per tal d’"aconseguir entre tots que la Seu d’Urgell sigui una ciutat referent al Pirineu i a tot Catalunya". També es vol ajudar "que els urgellencs i urgellenques gaudeixin d’una ciutat equilibrada i cada cop més pròspera".

Mostrar formulari de contacte