Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Fèlix Canet presenta a la Seu 'L'altra cara de la lluna'

Fèlix Canet presenta a la Seu 'L'altra cara de la lluna'

La novel.la retrata la superació personal davant de situacions com una malaltia greu, un divorci i un cas de mobbing laboral L'acte es va celebrar aquest dimarts a la Llibreria Purgimon

'L'altra cara de la lluna', de Fèlix Canet (Pagès Editors)
'L'altra cara de la lluna', de Fèlix Canet (Pagès Editors)
30/12/2009 10:17

El periodista Fèlix Canet ha presentat aquest dimarts a la Seu d'Urgell la novel.la L'altra cara de la Lluna. L'acte es va celebrar a la Llibreria Purgimon de la capital alturgellenca.

El llibre porta el mateix títol que el programa d'entrevistes en profunditat que Canet ha presentat durant onze anys, primer a Andorra TV i posteriorment a Pirineus TV. No obstant això, es tracta d'una obra literària amb tocs autobiogràfics, que narra amb realisme i de vegades amb cruesa el millor i el pitjor de la condició humana.

L'obra té com a protagonista el Frederic, un home que en poc temps pateix un canvi radical a la seva vida: ha de ser ingressat a l'hospital i es debat entre la vida i la mort, pateix un divorci traumàtic i també és víctima d'un cas de mobbing a la feina. A més a més, constata que té molts menys amics dels que creia. Davant d'aquesta situació, es planteja tornar a gaudir de les coses realment importants de la vida.

Fèlix Canet, nascut a Sabadell el 1961, ostenta la nacionalitat andorrana després de més de 25 anys residint al Principat. És pare de tres fills i fa 38 anys que treballa en el món de la comunicació i la publicitat. En l'àmbit comunicatiu andorrà va debutar a través de Ràdio Andorra.

Mostrar formulari de contacte