Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Felicitació a un padrí d'Estamariu pel seu centenari

Felicitació a un padrí d'Estamariu pel seu centenari

Antoni Navinés ha rebut un reconeixement institucional tot coincidint amb l'aniversari, aquest diumenge Nascut a Cal Font i pagès de professió, ha tingut quatre fills, vuit néts i quatre besnéts

Estamariu - Centenari d'Antoni Navinés
Estamariu - Centenari d'Antoni Navinés
09/03/2015 18:37

Aquest diumenge, 8 de març, el veí d’Estamariu Antoni Navinés ha celebrat el seu 100 aniversari. Per aquest motiu, se li ha fet una felicitació per part de les institucions del territori.

El padrí centenari va rebre la visita de l’alcalde del municipi, Pere Navinés; el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro; el delegat de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné. La felicitació oficial va anar acompanyada del lliurament d’una placa commemorativa i d’altres obsequis.

Nascut el 8 de març de 1915 a Cal Font d’Estamariu, Antoni Navinés ha viscut sempre al poble, on ha treballat de pagès. L’any 1947 es va casar amb Maria Navinés, pubilla de Ca l’Osti, també d’Estamariu, amb qui va tenir quatre fills: Inés, Antoni, Isidre i Joan. Té vuit néts i quatre besnétes.

Des fa sis anys viu a la Seu d’Urgell, a casa de la seva filla, que es fa càrrec d’ell amb el suport d’una cuidadora externa. Tot i que necessita ajut per a la seva vida quotidiana i que té dificultats de visió, manté el cap clar i la memòria intacta.

Mostrar formulari de contacte