Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Felicitació institucional a Nativitat Rugall pel seu 100è aniversari

Felicitació institucional a Nativitat Rugall pel seu 100è aniversari

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, i la regidora de Gent Gran, Paqui Gómez, li han lliurat un ram de flors i un pastís en nom de la corporació municipal. L'homenatjada ha rebut la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya

Felicitació institucional a Nativitat Rugall pel seu 100è aniversari (Fotos: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Felicitació institucional a Nativitat Rugall pel seu 100è aniversari (Fotos: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
14/05/2024 14:25

L’alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, i la regidora de Gent Gran, Paqui Gómez, han felicitat en nom de la Corporació Municipal l'àvia Nativitat Rugall Tartera, que aquest dimarts 14 de maig fa 100 anys. 

A la visita institucional per part de l’Ajuntament de la Seu també s’hi ha sumat el coordinador territorial del Departament de Drets Socials a la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Lluís Piqué, qui li ha lliurarà la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

L'alcalde urgellenc i la regidora s’han desplaçat fins a la Llar de Sant Josep per felicitar-la personalment i li han lliurat un ram de flors i un pastís d’aniversari. L’homenatjada ha estat acompanyada en aquesta celebració per bona part de la seva família, així com pel personal assistencial i altres usuaris i usuàries del centre residencial per a gent gran. 

Nativitat Rugall va néixer el 14 de maig de 1924 a Capdella (Pallars Jussà). L'àvia centenària ha tingut quatre fills, i té cinc nets i un besnét.

Mostrar formulari de contacte