Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Festa d'aniversari del programa 'Dance Music'

Festa d'aniversari del programa 'Dance Music'

Ana Bigordà celebra aquest dissabte, 22 de juliol, els 24 anys de l'espai musical. La programació especial, de temes de música electrònica del 2000 al 2010, s'emetrà en directe de 17 a 22 hores, al 107.2 fm i a www.radioseu.cat

Cartell del 24è aniversari de 'Dance Music'
Cartell del 24è aniversari de 'Dance Music'
21/07/2017 09:15

El programa 'Dance Music' fa 24 anys. Amb motiu de l'aniversari, RàdioSeu emetrà aquest dissabte, 22 de juliol, un programa especial que es podrà escoltar de 5 de la tarda a 10 de la nit. La tria de temes se centrarà enguany en la música electrònica que més sonava del 2000 al 2010.

L'espai musical, dirigit i presentat per Ana Bigordà, es podrà seguir al 107.2 FM o bé a través de la pàgina web (www.radioseu.cat). També serà accessible amb l'aplicació per a telèfons mòbils intel·ligents. A més, com és habitual hi haurà la possibilitat de viure l'aniversari en directe als estudis de la ràdio, a Castellciutat (carrer Doctor Robert, 3).

'Dance Music' va néixer en plena explosió d’aquest gènere, al començament dels anys 90, i continua oferint cada setmana les novetats de totes les variants de la música electrònica, juntament amb els records dels anys 70 i 80. Habitualment s’emet els divendres, de les 8 a les 9 de la nit.

Ana Bigordà, que fa un balanç positiu d'aquesta llarga trajectòria, que qualifica de "tota una fita dins dels programes de música electrònica a Catalunya", ha agraït el suport dels oients, a més de convidar tothom a participar a la celebració. Bigordà ha remarcat que els temes que s'escoltaran recordaran el resorgiment del dance durant el canvi de mil·lenni, "un canvi de xip i una aposta renovada pel moviment electrònic".

Mostrar formulari de contacte