Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Festival de Nadal de l'Escola Municipal de Música

Festival de Nadal de l'Escola Municipal de Música

Els alumnes mostraran els seus coneixements aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Sala de Sant Domènec El concert s'inclou en els actes de La Marató de TV3 i tindrà la col·laboració de Gemma Genazzano i Joe Scott

Escola de Música - Festival Nadal 2014
Escola de Música - Festival Nadal 2014
11/12/2014 16:46

L'Escola Municipal de Música de la Seu celebrarà aquest dissabte a les sis de la tarda, a la sala de Sant Domènec, el seu Concert de Nadal. Per tercer any consecutiu, s'inclou en els actes a favor de La Marató de TV3. L'entrada és gratuïta i l'aportació que es vulgui fer és voluntària.

Els protagonistes seran els alumnes de l'escola, que oferiran un repertori de peces populars i autors coneguts amb actuacions de solistes, duets, grups i diferents agrupacions instrumentals i vocals.

A més a més, es comptarà amb la col·laboració del duet format per Gemma Genazzano i Joe Scott, que tornen a la Seu per interpretar, juntament amb el grup de Cant Coral Jove i el Cor de Noies 'Noves Veus', dues peces treballades durant les masterclass que s'han realitzat aquesta setmana.

Lliurament de premis i diplomes

Al llarg d'aquest concert tindrà lloc el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del IV Concurs de Postals de Nadal que organitza l'Escola Municipal de Música. També es lliuraran els diplomes als alumnes que han finalitzat el nivell elemental durant el curs acadèmic 2013-2014.

Mostrar formulari de contacte