Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza el curs 'Resolució de Conflictes', organitzat per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell

Finalitza el curs 'Resolució de Conflictes', organitzat per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell

Més de dues-centes persones han participat en diferents propostes de formació de l'entitat Divendres va iniciar-se a Organyà el cicle 'Reunions de Treball al territori'
AEAU - Curs 'Resolució de conflictes'
12/04/2010 14:05

Aquest dissabte, 10 d'abril, ha finalitzat el curs "Resolució de Conflictes", organitzat per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU). El seminari s'ha desenvolupat al llarg de tres dissabtes, de les nou del matí a les tres de la tarda, i ha comptat amb la inscripció de 23 persones. Aquesta era la primera vegada que l'AEAU feia una proposta formativa en cap de setmana, i des de l'entitat s'ha valorat molt positivament la participació.

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ha ofertat des de l'octubre de l'any passat i de forma gratuïta, 12 cursos de formació continuada. Actualment està duent a terme 4 seminaris i hi ha previst que se n'iniciïn de nous durant el mes que ve. Més de 200 alumnes han assistit als cursos.

D'altra banda, l'AEAU ha informat que ja s'ha iniciat el cicle "Reunions de Treball al Territori". El passat divendres va tenir lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament d'Organyà la primera de les reunions amb empresaris d'aquesta vila. La finalitat de les trobades és "mantenir el contacte amb l'empresariat de tota la comarca i conèixer de primera mà les problemàtiques o inquietuds de cada població". Les properes reunions es faran a Oliana i a Coll de Nargó.

Mostrar formulari de contacte