Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza el primer Taller d'Ocupació de l'Alta Ribagorça

Finalitza el primer Taller d'Ocupació de l'Alta Ribagorça

Els vuit inscrits han rebut formació per trobar feina en el sector assistencial, tot aprofitant la nova llei de dependència
26/06/2008 17:05

El taller d’Ocupació de l'Alta Ribagorça ha tancat el seu primer curs. El projecte ha tingut una durada de 6 mesos, on hi han participat un total de 8 alumnes-treballadores que han adquirit uns coneixements pràctics i teòrics en la funció de l’Assistència Domiciliària.

Aquest projecte és promogut pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, juntament amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, i finançat, pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb Fons Social Europeus.

L’aplicació de la Llei de Dependència i les demandes de la comarca han fet que la majoria de les alumnes estiguin a punt d’incorporar-se al mercat laboral, un cop s’ha acabat el curs. Aquesta situació, així com la possibilitat de l’autoocupació per part de les integrants del curs, creant la seva pròpia empresa, han estat uns punts que s’ha remarcat en el transcurs de la visita.
Tan el Consell Comarcal, com el Patronat han posat el seus serveis d’autoempresa a disposició de totes aquelles alumnes que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci.

Mostrar formulari de contacte