Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza la votació dels Pressupostos Participatius de la Seu

Finalitza la votació dels Pressupostos Participatius de la Seu

Aquest dissabte és l'últim dia perquè els veïns triïn el destí d'una partida de 100.000 euros Es pot escollir fins a cinc propostes de les 33 que s'han acceptat

Pressupostos Participatius - Cartell votació
Pressupostos Participatius - Cartell votació
10/04/2015 16:27

Aquest dissabte, 11 d'abril, és l'últim dia per participar a la votació popular dels Pressupostos Participatius. Aquesta és la tercera fase del procés endegat per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per tal que els veïns puguin escollir un màxim de 5 propostes d'entre les 33 vàlides tècnicament i econòmica.

Les votacions es realitzen mitjançant uns formularis que es poden trobar tant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament com al web municipal www.laseu.cat. Una vegada omplert, cal dipositar-lo en les urnes que hi ha disponibles en aquesta mateixa oficina. Els votants s'han d'identificar amb el seu DNI per tal d’assegurar la rigorositat del procés, ja que cal estar empadronat al municipi per poder participar-hi.

Les 33 propostes que es poden votar tenen diferents costos, que van des dels 650 euros fins als 100.000 euros. La majoria fan referència a la via pública. Les propostes finalistes se seleccionaran en base a les votacions obtingudes i als límits econòmics establerts. L'última setmana d’abril es realitzarà una sessió pública d'explicació dels resultats i s'anunciarà les que es portaran a terme.

Mostrar formulari de contacte