Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitzades les obres de condicionament i millora de la carretera de Lles de Cerdanya

Finalitzades les obres de condicionament i millora de la carretera de Lles de Cerdanya

La intervenció, que ha estat qüestionada per membres del col·lectiu APiA, ha suposat una inversió de més d'un milió d'euros per part de la Diputació de Lleida

Carretera de Lles de Cerdanya (Foto: Diputació de Lleida)
Carretera de Lles de Cerdanya (Foto: Diputació de Lleida)
11/10/2016 13:35

Les obres de condicionament, millora i pavimentació asfàltica del tram final de l'LV-4036 entre la N-260 (Martinet) i Lles de Cerdanya ja han finalitzat. Aquesta carretera és una important via de comunicació per als nuclis de Lles de Cerdanya, Aransa, Travesseres, Músser o Viliella, i dóna accés a les estacions d’esquí de fons de Lles de Cerdanya i Aransa, a més de zones d’interès natural i turístic com els estanys de la Pera o l’estany de l’Orri.

Les obres les va adjudicar la Diputació de Lleida, a través del Servei de Vies i Obres, per un import de 1.043.757 euros, amb l'objectiu de "millorar i mantenir en perfectes condicions la mobilitat i la seguretat de la via".

La intervenció ha estat motiu de debat, ja que membres del col.lectiu Alt Pirineu i Aran (APiA) en van reclamar la reformulació en considerar que ha suposat "una greu agressió al paisatge". L'entitat va sol.licitar la revisió del projecte i la paral·lització dels moviments de terra.

 

 

  

Mostrar formulari de contacte