Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitzades les obres de millora de la Urbanització Mallol

Finalitzades les obres de millora de la Urbanització Mallol

L'Ajuntament ha renovat els serveis municipals i ha millorat l'aspecte general de la zona. Les obres han creat una plataforma única, amb paviments diferenciats per a la calçada i les voreres
Reforma de la Urbanització Mallol
02/03/2016 17:16

L'Ajuntament de la Seu ja ha finalitzat les obres de reurbanització dels carrers de la zona coneguda com a Urbanització Mallol. Els treballs van començar a mitjans del setembre passat han consistit en la renovació dels serveis municipals i la modernització i millora general d'aquesta part residencial, situada al costat de l'entrada oest de la ciutat.

Segons detalla el consistori, aquesta actuació ha comprès l'arranjament del carrer de Ponent i els passatges de Prats de Cadí, del Romaní i de la Segla Boixadera. A més a més, s'ha renovat el paviment del carrer de Circumval·lació ja que s'ha modificat algun servei. La superfície total d'aquesta actuació ha comprès prop de 2.000 m2.

Després de les obres de reurbanització, els carrers que comprenen la Urbanització Mallol tenen una composició de plataforma única, que inclou una part central de 3 metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques, d'1 i 2 metres. Per accedir a aquests vials s'ha remuntat la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, afirma que amb aquesta reurbanització “s'aconsegueix donar-li un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d'una plataforma única, on es diferencia la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents”. Alhora, segons hi afegeix Fierro, "la urbanització gaudeix d'una renovada xarxa d'aigua potable, clavegueram i enllumenat públic”. També s'hi ha instal·lat mobiliari urbà com ara bancs per seure i papereres.

L'obra ja està acabada i ara només resta pendent el tancament econòmic.

Mostrar formulari de contacte