Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitzades les obres de renovació de la font del Passeig de la Seu

Finalitzades les obres de renovació de la font del Passeig de la Seu

Presenta un nou brollador d'aigua i un nou enllumenat intern i extern La millora ha tingut cost total de 37.771 euros.
Font del Passeig - Renovada
14/08/2009 14:20

L'emblemàtica font del Passeig Joan Brudieu de La Seu d'Urgell ha quedat totalment renovada. Aquesta setmana ha finalitzat la segona fase de les obres de millora, que han consistit en canviar el brollador d'aigua i instal·lar un nou enllumenat.

El projecte contemplava la col.locació de punts de llum tant a l'interior com a l'exterior de la font.  El nou brollador presenta, a més a més del raig central, vuit rajos nous al seu voltant. En aquesta segona fase de renovació també s'ha portat a terme la depuració i la cloració de l'aigua.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Miquel Colom, ha explicat que l'objectiu de la intervenció era  “dignificar aquest element decoratiu i el seu entorn, instal.lant-hi nous punt de llum i elements ornamentals”. Per Colom,  “les obres eren necessàries, ja que la font del Passeig és un punt de trobada i un lloc entranyable per als ciutadans de la Seu”.

Recordem que el mes de maig de l'any passat es dur a terme la primera fase d'aquestes obres amb la instal·lació d'una bomba que permet  la recirculació interna de l'aigua. D'aquesta manera, es va aconseguir un estalvi d'uns 20 metres cúbics diaris d'aigua. També es va fer l'assentament dels fonaments de l'estructura.

La millora de la font del Passeig ha tingut cost total de 37.771 euros.

Mostrar formulari de contacte