Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Folk a l'Escola, a punt per començar el curs

Folk a l'Escola, a punt per començar el curs

Encara estan obertes les inscripcions per a l'activitat, que començarà les classes el 9 d'octubre. Aquest diumenge al migdia la Terrasseta del Ràfting Parc ofereix un concert de folk, i a la tarda les corals Nova Gospel i Signum cantaran a Sant Serni de Tavèrnoles

22/09/2017 18:28

El programa Folk a l’Escola, que apropa l'aprenentatge de música i danses tradicionals arreu del Pirineu, començarà el curs 2017-2018 el 9 d'octubre vinent. La proposta, que ja arriba a l'onzena edició, posa la música d'arrel a l’abast de tothom. Un equip estable de professors es desplaça per les diferents escoles per impartir les matèries proposades en tallers i classes individuals amb un repertori comú que fa que tots els estudiants, visquin on visquin, el puguin compartir en qualsevol moment.

El pla, impulsat per l'Escola Folk del Pirineu, ofereix com a novetat enguany la Roda d'Instruments, adreçat a infants de 5 i 6 anys i que s'impartirà a la seu de l'entitat, a Arsèguel, els dimarts a la tarda. En canvi, enguany no s'impartirà els cursos d'harmònica i de percussió tradicional. Les inscripcions es fan a través del bloc de Canal Baridana, al telèfon 973384182 o bé al correu escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat.

Pel que fa als instruments que es mantenen en el programa amb classes itinerants, no hi falta un any més l'instrument de referència del folk pirinenc com és l'acordió diatònic, en nivells inicial, mitjà i avançat. També s'ofereix, en els nivells inicial i mitjà, classes de clarinet, flabiol tamborí, gralla, guitarró, sac de gemecs i tuba. Pel que fa a guitarra folk, piano i violí, a banda dels nivells inicial i mitjà també es dóna l'opció de començar amb la sensibilització. L'oferta es completa amb els cursos de sensibilització per a infants de 3 a 5 anys i d'harmonia i arranjaments.

Concerts aquest diumenge

Justament pel que fa a la música tradicional, aquest diumenge dia 24 al migdia la Terrasseta del Ràfting Parc de la Seu ofereix un concert de folk a l'aire lliure, a càrrec de Joan Ribó i Teresa Gibert. L'actuació començarà a 2/4 d'una.

De la seva part, les corals Nova Gospel i Signum duran a terme un concert conjunt també diumenge, a les 6 de la tarda a l'església romànica de Sant Serni de Tavèrnoles. El concert compta amb el suport de l'Ajuntament de les Valls de Valira.

  • Folk a l'escola
    Folk a l'escola
  • Folk a la Terrasseta del Parc
    Folk a la Terrasseta del Parc
  • Coral Signum
    Coral Signum

Mostrar formulari de contacte