Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Foment anuncia una inversió de gairebé 9 milions d'euros a la N-260

Foment anuncia una inversió de gairebé 9 milions d'euros a la N-260

La licitació està pendent de ser adjudicada en els propers dies Aquest divendres s'ha reobert el pont sobre el barranc de Malpàs
N-260 - Malpàs
30/08/2013 17:44

El Ministeri de Foment ha anunciat que la carretera N-260 rebrà una partida de més de 8,9 milions d'euros per a la seva conservació i manteniment. Els diners s'invertiran en un termini de 4 anys. La licitació està pendent de ser adjudicada en els propers dies.

Des de l'Estat espanyol s'indica que també s'ha iniciat la redacció del projecte de la rotonda a Montferrer, i que es preveu la millora de la travessia de Gerri de la Sal, l'expedient de la qual continua avançant. El passat 2 de juliol es va publicar al BOE l'aprovació del projecte i l'inici de l'exposició pública.

Aquestes dades s'han donat a conèixer aquest divendres, després que hagi quedat restablert el trànsit a l'eix pirinenc, a la cruïlla de Malpàs, al punt quilomètric 341,888, on s'ha dut a terme les obres de substitució del tauler del pont sobre el barranc de Malpàs, municipi agregat al Pont de Suert.

Termini acomplert

La previsió era que el trànsit quedés obert abans del dia 9 de setembre, data d'inici del curs escolar. La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ateses les incomoditats que ha suposat el tall de la carretera en aquest punt celebra que els tècnics del Ministeri hagin executat l'obra "de manera eficient".

La carretera N-260 va quedar tallada a la cruïlla de Malpàs dilluns passat 26 d'agost. El temps de tall real ha estat de 5 dies, dos dies abans de la millor previsió inicial. Les obres de condicionament han consistit en la substitució del tauler del pont situat sobre el barranc de Malpàs. El tauler ja es trobava en mal estat i havia empitjorat per les riuades del passat mes de juny . L'import de la intervenció ha estat de 138.512,58 euros.

Mostrar formulari de contacte